Modeshow 4 maart 2023

Pronken met je vrouwelijkheid, als topmodel!

Dames geconfronteerd met borstkanker zetten zichzelf in de kijker.

Ze schitteren zaterdag 4 maart 2023 op de catwalk van Papo mode, te Putte. Voor een tweede keer zet deze boetiek, in samenwerking met Neo-Ma vzw, dames geconfronteerd met borstkanker en borstreconstructies in de kijker. Ze zullen samen met de overige modellen, de nieuwe lente- en zomercollectie showen.

Omwille van het succes van vorig jaar organiseert Papo mode, te Putte opnieuw een modeshow. Een deel van de verkoop tijdens de modeshow gaat naar de lotgenoten vereniging Neo-ma vzw. Deze vereniging zet zich in om vrouwen geconfronteerd met borstkanker en borstreconstructies te ondersteunen. Lotgenoten krijgen dankzij Papo mode een unieke kans om zich van hun beste kant te laten zien op de catwalk.

De impact van borstkanker of borstreconstructies wordt door iedereen anders ervaren. Naast de fysieke impact van medische behandelingen ervaren de meeste dames ook een mentaal gevecht met hun vrouwelijkheid. Deze ervaring helpt hen hun zelfvertrouwen weer op te krikken.

Zo tonen de dames zich graag zelf op de catwalk. Gekleed in kleurrijke, sexy, zomerse kleedjes en deux-pièces verkocht bij Papo mode.

Gepubliceerd door www.papomode.be

Dameskledingzaak gevestigd te Putte, voor de stoere meid, de hippe mama en de klassevolle dame, voor elk wat wils dus...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s